Kungsbacka delar tour 2016

 

I mitten på maj månad fick 90 % av alla skolor och förskolor besök av oss i Kungsbackadelar redaktionen. Att göra en turné på detta vis har vi pratat om länge, och nu blev det äntligen av.

Syftet med dagen var att göra Kungsbackadelar mer känt och få fler att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi gjorde samtidigt reklam för att vi finns på Facebook, Twitter och Instagram.

Åsa Blide Larsson, Helen Pettersson och Mia Moberg började med att besöka pedagogisk Enhet Norr. Fredrik Hermansson och Fredrik Johansson började i pedagogisk enhet centrum.

På alla ställen satte vi upp en affisch som ni kan se här under.

FullSizeRender

Där finns också en QR kod där ni kommer till Kungsbackadelars sida. Hittar ni affischen på er arbetsplats? Hjälp oss att rekrytera nya prenumeranter!

Hört under dagen:

”Det är väl självklart vi prenumererar på sidan!”

”Vad är detta för en sida – är den för mig? Verkar ju jättebra! ”

”Jag följer er på Facebook”

”Nej den sidan har jag inte hört talas om”

”Visst vill jag prenumerera”

Under turnéns slutkläm delade teamet upp sig på fyra bilar för att täcka de sista skolorna och förskolorna i vår olika pedagogiska enheter. Det blev många besök i den södra kommundelen, så positiva intryck och härligt mottagande av oväntat blixtbesök från Förskola & Grundskola.

För en undertecknad, Åsa, blev finalen helt fantastik. Förskolan Skogshyddan tog emot med ett stort leende, HEJ, kommer du så roligt! Vi har så mycket vi vill fråga om, massor av spännande saker att visa och dela med oss av. Jag blev inbjuden på husesyn och fick en inblick i verksamheten på en av våra minsta förskolor. Reportage på Kungsbacka delar kommer säkert därifrån vad det lider. Tack för titten, Cecilia Ehlers Widesten 🙂

Med denna artikel vill vi tacka för denna termin. Redaktionen tar nu lite sommarlov och återkommer i augusti med nya friska tag.  Kanske just du har ett reportage på gång till oss till hösten?

Attachment-1