Kungsbackadelar träffar andra pedagogsajter

17–18 maj var det lunch till lunch konferens för Sveriges olika pedagogsajter. Vi var två representanter från Kungsbackadelar som fick nöjet att delta. Vi delade erfarenheter och inspirerades av bland annat Pedagog Stockholm, Göteborg, Malmö, Mölndal, Värmland, Örebro och Varberg med flera.

Arrangörer för årets konferens var Pedagog Varberg som bjöd oss på ett upplägg med seminarier, runda bordssamtal och Open Space. Solen sken från en klarblå himmel när vi satt utanför Campus Varberg, vackert beläget i Varbergs hamn och diskuterade kring likheter och skillnader i våra sajter. Många diskussioner tog sin utgångspunkt i den nya dataskyddsreformen (GDPR).

Att reportagen på pedagogsajterna ska vara intressanta och väcka nyfikenhet är en viktig ingrediens för oss i Kungsbackadelar. Hur man får in och delar reportage diskuterades på träffen och vi vill ta tillfället i akt att fråga er pedagoger som jobbar i Kungsbacka om tips på vad som händer ute i verksamheten. Gör du eller en kollega något som genom att dela skulle väcka engagemang hos någon annan? Tipsa oss gärna!

 

Helen Pettersson
Kungsbackadelar