Kom och dela med dig 11 maj

Den 11 maj ska vi dela lärande. Förvaltningen för Förskola & Grundskola (FG) och Gymnasie & Vuxenutbildning (GV) genomför en dag för kollegialt lärande över våra två utbildningsförvaltningar. Syftet är att utveckla lärandet för dem vi är till för; alla barn och elever i Kungsbacka kommuns verksamheter. Nu behöver vi dig! Vi hoppas vi att du vill bli en av våra Kungsbackadelare.

Det finns så klart mängder av kompetens och kunskap inom både FG, GV och andra förvaltningar som kan bidra, direkt eller indirekt, till en ökad måluppfyllelse för Kungsbackas barn och unga. Nu tar vi ett nytt grepp för att sprida medarbetares kompetenser och inspirera varandra!

Anmäl dig som seminariehållare

Den 11 maj mellan klockan 14 och 19 genomför vi en dela-dag för att sprida våra olika erfarenheter och kompetenser mellan oss. Alla anställda i utbildningsförvaltningarna kommer att erbjudas att lyssna och ta del av kunskap och tips i ett kollegialt lärande. Mellan respektive pass finns möjlighet till fika och trevligt mingel med kollegor.

Vi har nu startat upp planeringen av dagen och söker nu dig som vill delta som seminariehållare. Passet ska vara 30-45 minuter långt och du bestämmer vad det ska handla om. Vi kommer använda lokaler på Varlaskolan och på Elof Lindälvs gymnasium.

Mer information finns i det här dokumentet och via länken kan du göra din anmälan och beskriva vad du vill prata om. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Clemensson på FG eller Frida Fogelmark på GV.

Här kan du se inbjudan

Vi ser fram emot att just du är med och bidrar! Tipsa gärna en kollega också!

Programmet kommer i april

Vi räknar med att kunna publicera programmet för dagen i början av april. Du som delar kommer få chans att välja de seminariepass du vill gå på före alla andra!

Arbetsplatskultur i praktiken

I Kungsbacka vill vi stärka och utveckla en arbetsplatskultur där vi vill vågar och kan. Vårt sätt att vara och agera kännetecknas av att vi välkomnar, levererar, samarbetar och tänker nytt. Ett gränsöverskridande samarbete är en hörnpelare i strategin Ett Kungsbacka där vi arbetar för att höja den upplevda kvaliteten i leveransen till dem vi är till för. FG och GVs Dela-dagen är ett gott exempel på detta!

Se en större bild på Kungsbackas arbetsplatskultur här.