Lärarcoachning – nu är vi igång!

…och kursledarna bara ler!
Vi har haft förmånen att under tre intensiva dagar umgås med fantastiska pedagoger, deltagare i Lärarcoachning i Kungsbacka – hösten 2014. Träningsläger ett har innehållit allt mellan “himmel och jord”, så spännande att få vara med och räta ut frågetecken och uppleva fokuserat målsättningsarbete i sin bästa form.

Vi ser fram emot fortsättningen, här några kommentarer  från våra kursdeltagare.

Vi återkommer med reportage framöver!
Fredrik Hermansson och Åsa Blide Larsson

————————————————————————————————-

Träningsläger 1 har verkligen varit toppen. Har fått många nya idéer som jag jättegärna vill testa. Det som är lite jobbigt är att det är så mycket som jag vill och det är lite svårt att begränsa sig.

Har nu prövat göra presentation med Keynote vilket verkar jättebra och användbart och inte speciellt svårt, så det kommer jag absolut att använda med eleverna. Har redan lärt mig jättemycket på denna första träningsrunda och ser mycket fram emot nästa träningsläger:-)

Katarina Olsson

———————————————————————————————–

Fantastiska dagar! Det har gett mig massor och precis det jag själv behövde. Inte minst fick jag tid att sätta mig in i det jag ville lära mig. Att träffas flera dagar i rad gjorde också att vi kunde fokusera under en längre tid i sträck vilket underlättar. Jag ser redan fram emot nästa träff! Jag rekommenderar ALLA att gå den här kursen.

Vänliga hälsningar Karin Hansson

———————————————————————————————-

Mina reflektioner kring dagarna på Skårs gård och lärarcoachningen;

* Ett avdramatiserat förhållningssätt

* Individbaserat lära att lärande

* Konkreta praktiska idéer

* Överspridning

* Titeln i bifogad bild symboliserar mina tankar

Magnus Svanberg

IMG_2232-0.JPG