Mt Skolutveckling 2015 – anmäl dig till After ski senast 20/10

Ett nytt inslag vid årets Mount Skoluntveckling är att vi har After ski tisdag 27 oktober och onsdag 28 oktober från klockan 17 till ca 19 (ni får gärna stanna längre) på några olika ställen i Kungsbackas innerstad.

Anmäl dig själv, delar av eller hela arbetslaget till en trevlig avslutning på Mount Skolutveckling!

På After Ski bjuder vi på en lättare måltid och ett inspirerande omvärldsperspektiv i samarbetet med Made by Kungsbacka. För att kunna delta måste du anmäla dig, antal platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 20/10 och först till kvarn gäller. Mer information och anmälan hittar du via länken. Anmälan är bindande. Plats går att överlåta till annan inom er skola/enhet.

Anmälan After Ski

Gemensamma kompetensutvecklingsdagar vecka 44

Nu närmar sig vecka 44 och våra gemensamma kompetensutvecklingsdagar 27-28/10; Mount Skolutveckling.

De skräddarsydda programmen är utsända till alla skolledare. Innehållet i programmen utgår från behov som kommit fram i en kartläggning, i form av coachande samtal, skolledarna emellan.

Även i år kommer vi ha pistguider med uppdrag att leda t ex diskussioner efter föreläsningar genom olika metoder. Pistguiderna kommer nu tillsammans med våra processledare stämma av och finslipa programupplägget med varje skolledare – allt för att komma så nära varje förskolas och skolas behov av kompetensutveckling som möjligt och för att nå en god kvalitet i genomförandet.

Mer information

Har du frågor om Mount Skolutveckling kontakta i första hand din chef.